servicii de serigrafie

Atelier de Serigrafie - Bucuresti Romania

Suna-ne de luni pana vineri
intre orele 9 - 17
0725.438.155
 
 
serigrafie pe materiale textile

Inscriptionari serigrafice pe materiale textile

Cu ajutorul serigrafiei putem imprima pe o gama variata de materiale textile, confectionate din bumbac sau poliester, incepand cu cele mai simple imagini si cele mai mici dimensiuni, pana la imagini complexe - policromie. Serigrafia este cel mai popular procedeu de personalizare al textilelor datorita claritatii imaginilor. Cerneala folosita se numeste plastisol si este foarte rezistenta la factorii externi, cum am fi apa, vantul, razele soarelui etc.

Ca si produse ce pot fi inscriptionate prin serigrafie enumeram: tricouri clasice si tricouri cu guler polo, sepci, geci, umbrele, genti si rucsaci, lanyard-uri, sacose de cumparaturi, fulare si caciuli, echipamente sportive, uniforme pentru restautante si multe altele - toate confectionate din diferite materiale (bumbac, poliester, material netesut, nylon s.a.).

 
serigrafie pe materiale plastice

Inscriptionari serigrafice pe materiale plastice

Serigrafia cu vopsea LH solvent reprezinta cea mai buna alegere atunci cand se inscriptioneaza obiecte de mici sau mari dimensiuni realizate din PVC, deoarece este rezistenta la factorii externi cum ar fi zgarierea sau lovirea.

Se pot personaliza prin serigrafie materiale plastice cum ar fi: agende si plannere de birou, meniuri si note de plata, mape pentru documente, cutii din PVC, suporturi pentru carti de vizita, brichete, stick-uri USB, placute din PVC, ecusoane, ceasuri de birou sau de perete, suporti pentru pahare din PVC, restiere, papuci si multe alte obiecte si materiale promotionale.

 
serigrafie pe carton si hartie

Inscriptionari serigrafice pe hartie si carton

Imprimarea prin serigrafie pe carton si hartie se realizeaza pe suprafete plane cu vopseaua plastisol sau LH solvent. Stratul de vopsea este mult mai gros, in comparatie cu oricare alt tip de imprimare lucru ce ofera rezistenta fata de factorii externi. Folosirea serigrafiei pe cutii sau pungi din carton este o solutie avantajoasa deoarece se poate aplica pe orice fel de model, nefiind necesara tiparirea - astfel costurile scazand considerabil.

Se pot personaliza prin serigrafie materiale din carton sau hartie cum ar fi: cutii, pungi de hartie, lozuri razuibile, carti de vizita, flyere si pliante speciale, mape si agende, coperti de cataloage, meniuri pentru restaurant, sisteme de afisaj din carton, diplome, calendare de birou sau de perete si multe alte obiecte si materiale promotionale.

 
serigrafie pe piele si imitatie de piele

Inscriptionari serigrafice pe obiecte din piele si imitatie de piele

Imprimarea prin serigrafie pe piele si imitatie de piele se poate realiza cu vopsea speciala PP formata din 2 componenti fara catalizator - la dimensiuni mult mai mari fata de cele prin tampografie.

Se pot personaliza prin serigrafie pe piele sau imitatie de piele (piele ecologica): produse de marochinarie (genti din piele, portofele), agende din piele sau imitatie de piele, plannere de birouri, port carti de vizita din piele, huse din piele sau imitatie de piele, meniuri si note de plata pentru restaurante, coperti din piele, invitatii de nunta si multe alte obiecte si materiale promotionale.

 
serigrafie pe metal si sticla

Inscriptionari serigrafice pe obiecte din sticla si metal

Imprimarea prin serigrafie pe metal sau sticla - obiecte cu suprafata plana, se face cu cerneala speciala TP300 si catalizator TP 219. Se pot imprima in dimensiuni mici sau mari texte, logo-uri, imagini sau poze cu o claritate mare si foarte detaliate.

Se pot personaliza prin serigrafie obiecte din metal sau sticla cum ar fi: brichete metalice, carti de vizita metalice, placute pentru afisaj (placute pentru birouri si cladiri de birouri), ceasuri metalice, cutii metalice, pahare si cani metalice, tavi pentru restaurante si multe alte obiecte si materiale promotionale.